Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (3.14 secunde)
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
In cadrul targului organizat in curtea MTR, Anuta Stan a participat zilele trecute cu ii autentice, din Oltenia, vechi de 100 de ani. "Sunt cautate iile din Oltenia, vechi de 100 de ani!
il puteti gasi la targurile de la MTR si, in aceasta perioada, la targul organizat in Piata Universitatii.
De frica hotilor, unii dintre ei au decis sa ramana in sate sa pazeasca bunurile pe care Dunarea nu le-a inghitit inca.
Marele Meteor, adica Manastirea Schimbarea la Fata a lui Hristos, este cea mai cunoscuta manastire a Complexului monahal de la Meteora; ea s-a construit pe stanca ce se gaseste in extremitatea vestica a padurii de pietre si este cea mai mare din regiunea Meteorei.
Organizatia de Femei a Partidului Social Democrat din Romania a participat, la finele saptamanii trecute, la Conferinta Anuala a PSE (Partidul Socialistilor Europeni) -Organizatia de Femei, ce a avut loc la Copenhaga.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Cele mai frumoase fete din tara s-au batut pe titlul Miss Litoral 2016.Doar una a fost insa castigatoare.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri punerea la dispozitie a unui midibuz de 20 de locuri pentru plecarea deputatilor din Grupul de rugaciune intr-un pelerinaj in Maramures.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie! ... In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. ... Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi.
In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului. "Principalul obiectiv il reprezinta castigarea postului de primar in Oradea.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Pare greu de crezut si este, intr-adevar, dificil de explicat, dar Uniunea Populara aduce ceva inedit pe o scena politica imbacsita si imunda.
Sistemul comunist are reverberatii in viata politica de astazi, motiv pentru care legea lustratiei trebuie adoptata cat de repede de Parlament, a declarat ieri presedintele Traian Basescu.
Social-democratii vor sa inlature stresul verificarilor CNSAS care apasa asupra inaltelor fete bisericesti si sa apere Biserica Ortodoxa Romana de "atacurile murdare la adresa sa". O intentie in acest sens a fost anuntata miercuri de liderul Mircea Geoana.
Eckstein a avertizat, joi, intr-o conferinta de presa ca UDMR, in actuala forma de organizare, nu va avea succes la alegerile parlamentare.
google-analytics.com